Presentació

Sempre he estat un apassionat dels esports i després d’un accident, vaig rebre sessions de rehabilitació amb un fisioterapeuta-osteòpata. Vaig descobrir en aquell moment el que volia fer i també la manera d’ajudar als altres com es va fer per a mi.

Així que vaig realitzar els meus estudis de fisioteràpia a Toulouse i després la formació osteopàtica que era, en el meu cas, l’evolució natural de la meva carrera i una eina fantàstica per alleujar el dolor dels meus pacients.

Després de gairebé quinze anys de treball al meu consultori de Toulouse, vaig decidir al 2009 venir a viure de manera permanent a Barcelona.

Amb l’ajuda Dra Isabel Matas (ORL i homeòpata), vaig obrir una oficina al cor de la ciutat en la qual rebo als meus pacients.

Una part important de la meva feina es dirigeix ​​naturalment a patologies esportives però no és limita a elles, curant patologies molt més generals amb pacients des dels nounats a persones d’una edat més avançada.

Formació acadèmica i experiència professional

Fisioterapeuta format en osteopatia a la “Université Paul Sabathier” de Tolosa (França), ha complementat la seva formació amb diversos cursos:

– Formació en “Rehabilitació vestibular” (Clinique Ambroise Paré – Tolosa)

– Cursos d’anatomia (Faculté de Médecine René Descartes – Paris)

– Formació en “Cadenes fisiològiques” (L. Busquet – Pau)

Ha desenvolupat la seva experiència professional en diversos àmbits:

– Amb nombrosos esportistes professionals (equip de rugbi, esquí, futbol, runners, etc)

– Osteòpata del DiR Tres Torres Barcelona – 12/2014-09/2015

– Fisioterapeuta i osteòpata en consulta pròpia des de 1996 (Col. n° 9799)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!