L’osteopatia i els adults

Romandre assegut tot el dia devant l’ordinador, repetint el mateix moviment o treballar en males posicions poden ser l’origen de dolors. També  caldrà tenir en compte els factors com l’estrès, la mala alimentació i els problemes emocionals. Els símptomes poden ser tan variats com dolor a l’esquena, un dolor que baixa cap al braç o la cama, sentir el cap pesat, despertar-se cansat, mals de cap. Quan es pateixen alguns d’aquests simptomes cal consultar el metge i el seu osteòpata.

L’osteòpata utilitza tècniques que van des de la manipulació articular, a tècniques viscerals i cranials segons l’origen del dolor.
Sorprenentment després d’una correcció osteopàtica als tormells o a l’estómac, es pot produir un alleujament del dolor d’esquena.
Aquestes tècniques són suaves, sense dolor, s’adapten a l’edat del pacient i a la seva malaltia.

De la mateixa manera, en una edat més avançada, és aconsellable rebre sessions amb la major regularitat possible per tal d’alleujar el dolor associat amb la osteoartrosis, per millorar la mobilitat del cos i per tant mantenir un bon estat general, físic i psicològic.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!